Du kan legge/fjerne til enkelte brukere i en aktiv, pågående logg, dersom du ønsker. Dette vil ikke endre konfigureringen til lagene dine for godt. Brukeren vil bare få tilgang til/ bli fjernet i den aktive loggen. 


Fjerne en person fra en logg

  1. Klikk på ikonet for deltakerstatus, øverst til høyre på skjermen, eller klikk på "Lag" i verktøylinjen.

  2. Velg laget der du vil legge til eller fjerne en person, og klikk på det. 
  3. Hver person har et rødt kryss ved siden av seg. For å fjerne personen, klikk på det røde krysset.
  4. Du kan nå velge om du vil fjerne personen fra alle lag de er med i, eller om du bare vil fjerne dem fra dette laget. Fjerningen gjelder bare for den spesifikke loggen du er i. Det vil ikke fjerne brukeren fra laget fullstendig.
    Dersom du ikke ønsker å fjerne dem fra alle lag de er med på i loggen, fjern haken som sier "Fjern fra alle lag".
    Velg deretter om du ønsker å fjerne personen med eller uten en melding.





Legg person til i en logg

  1. I "Lag", klikk på laget hvor du ønsker å legge til en person.
    Alle personer som legges til i loggen må legges til gjennom et lag. Individer kan ikke legges til i loggen uten å være knyttet til et lag.
  2. Du vil nå se en liste over tilgjengelige brukere. Dersom listen er lang, kan du filtrere ut den personen du søker etter ved å begynne å skrive inn navnet deres i søkefeltet. For å legge dem til, klikk på plusstegnet ved siden av navnet deres.
  3. Du vil også få muligheten til å legge ved en beskjed til brukeren du legger til. Du kan for eksempel forklare situasjonen og hva som foregår, slik at de kan forberede seg når de får beskjeden.