Du kan legge/fjerne til enkelte brukere i en aktiv, pågående logg, dersom du ønsker. Dette vil ikke endre konfigureringen til lagene dine for godt. Brukeren vil bare få tilgang til/ bli fjernet i den aktive loggen.

Fjerne en person fra en logg - via deltakerliste

1. Klikk på ikonet for deltakerstatus, øverst til høyre på skjermen, eller klikk på "Lag" i verktøylinjen.
  2. Velg laget der du vil legge til eller fjerne en person, og klikk på det.
  3. Hver person har et rødt kryss ved siden av seg. For å fjerne personen, klikk på det røde krysset.
  4. Merk - Når du fjerner en bruker fra deltakerlisten, fjerner du dem fra hele hendelsen.
    Dersom du ønsker, kan du invitere dem inn igjen i ett lag når som helst.
    Fjerningen gjelder bare for den spesifikke loggen du er i. Det vil ikke fjerne brukeren fra laget fullstendig.

Fjern en bruker fra et lag (gjeldende for den loggen)

Du kan også velge å fjerne en bruker fra et lag som deltar i loggen. Dersom f.eks en bruker ligger inne i flere lag i en logg, og kun trenger tilgang til ett av lagene, kan du velge å fjerne dem fra det laget.

Merk at denne endringen kun vil gjelde for den aktuelle loggen. Du fjerner ikke personen fra laget permanent.

1. Velg det aktuelle laget i listen over lag under fanen "Lag".
2. Klikk på lagnavnet for å få opp listen over deltakere i laget

3. Klikk på den røde pilen ved siden av navnet på deltakeren

Legg person til i en logg

1. I "Lag", klikk på laget hvor du ønsker å legge til en person.
    Alle personer som legges til i loggen må legges til gjennom et lag. Individer kan ikke legges til i loggen uten å være knyttet til et lag.
  2. Du vil nå se en liste over tilgjengelige brukere. Dersom listen er lang, kan du filtrere ut den personen du søker etter ved å begynne å skrive inn navnet deres i søkefeltet. For å legge dem til, klikk på plusstegnet ved siden av navnet deres.
  3. Du vil også få muligheten til å legge ved en beskjed til brukeren du legger til. Du kan for eksempel forklare situasjonen og hva som foregår, slik at de kan forberede seg når de får beskjeden.