I noen tilfeller kan det hende at ansatte trenger å ha telefonen sin i "Ikke forstyrr"-modus. Hvordan kan man da sikre at de fortsatt vil motta varsler fra RAYVN dersom det skulle være nødvendig?

Heldigvis er det mulig å gjøre unntak fra "Ikke forstyrr"-funksjonen som gjør det mulig for RAYVN å sende ut varsler på vanlig måte. Her er en fremgangsmåte på hvordan du kan tillate varsler fra RAYVN mens "Ikke forstyrr" er aktivert:

Tillatelse av varsling på Android-telefoner:

Følg disse stegene for å sette opp unntak for "Ikke forstyrr" på telefonen din:

1. Først, gå til "Innstillinger", og velg "Varsler"
  2. Deretter, velg "Ikke forstyr", og bla ned til "Tillatt under Ikke forstyrr".
  3. Du kan ofte velge mellom å tillate både varsler fra meldinger og anrop, og fra apper. Velg RAYVN appen under "Appvarsler".
  4. For å tillate anrop og SMS fra RAYVN, kan du scanne QR-koden nedenfor for å legge til RAYVN som en kontakt på telefonen din. Da får du samlet alle telefonnumrene som RAYVN kan kontakte deg fra under én kontakt.
  5. Deretter går du inn på "Anrop og meldinger" i Ikke forstyrr-seksjonen, og legger til RAYVN.

Tillatelse av varsling på iPhone:

1. Først, gå til innstillingene på telefonen din og velg "Fokus".
  2. Deretter, klikk på "Ikke forstyrr", og finn seksjonen som heter "tillat varslinger" øverst på siden,.
  3. Klikk på "Apper", og velg "Legg til" på apper som du vil tillate å sende deg varsler når du er i "Ikke forstyrr"-modus.
  4. Søk på RAYVN og huk av boksen, og deretter velger du "Ferdig". Du vil nå motta push-varsler fra RAYVN-appen når du inviteres til en logg.
  5. Dersom du har behov kan du også velge "tillat anrop fra", og velge RAYVN som en kontakt fra kontaktlisten din. I likhet som med Android-telefoner, kan du scanne qr-koden under for å legge til RAYVN som en kontakt på telefonen din. Koden inneholder alle numrene som RAYVN tar kontakt fra, og vil samle dem under én kontakt, slik at du alltid vet når et anrop kommer fra RAYVN.