Du kan fjerne et lag fra en åpen logg når som helst. Etter at du har gjort dette, vil laget ikke lenger kunne se innholdet i loggen.

1. Klikk på symbolet for lagstatus i øvre høyre hjørne, eller klikk på "Lag" i verktøylinjen.
  2. Ved laget du ønsker å fjerne vil du finne en rød dør med en pil. Klikk på denne for å fjerne laget fra loggen.

3. Du kan velge å legge ved en melding til laget før du fjerner dem. Klikk enten "Fjern med melding", eller "Fjern uten melding".