For å starte en logg i mobilappen, åpne appen på mobilen din, logg inn og trykk deretter "+ Start logg".

Start en logg fra loggmal

Velg en forhåndslaget mal som passer situasjonen du befinner deg i. Malene inneholder forhåndsbestemte lag knyttet til den situasjonen du har laget malen for, samt oppgaver som vil måtte gjøres i den situasjonen.

Ved å trykke på malen, vil du bli spurt om du ønsker å velge lokasjonen der du befinner deg som lokasjonen loggen skal knyttes til.

Om du huker av for dette valget, vil laget ditt kune se lokasjonen for hendelsen i appen.

Start ny logg/øvelse

Dersom du ønsker å starte en ny logg fra bunnen av, klikk på "+ Start logg", og deretter "+ Opprett egendefinert logg".

Først må du bestemme om loggen er en øvelse eller en faktisk reell hendelse.

Gi deretter en tittel eller et navn på loggen, og skriv en kort beskrivelse av hendelsen, slik at lagene som mottar notifikasjoner får informasjonen de umiddelbart trenger.

Deretter velger du om du ønsker at lokasjonen du befinner deg på for øyeblikket skal være lokasjonen for hendelsen i kartet.

Når du har gått gjennom alle disse stegene, trykk på "velg lag".

De tilgjengelige lagene vil være synlige i listen over lag. Velg lagene som skal varsles og få tilgang til loggen.

Når du har valgt lagene, trykk på "Send invitasjon til lag og gå til loggen".

Nå vil RAYVN varsle alle lag og deltakere som er lagt til i loggen. Notifikasjonene vil bli sendt gjennom SMS, e-post, app-varslinger og automatiserte taleanrop, ettersom hvordan du har definert varslingsalternativene for dine lag i kontoinnstillinger.

Alle notifikasjonene vil sendes ut sømløst i bakgrunnen, og RAYVN vil begynne å føre opp responsen til lagene dine.