I denne artikkelen vil vi vise hvordan du enkelt kan komme i gang med din RAYVN konto. Dette er det vi kommer til å gå i gjennom:

• Opprett ditt personlige passord
  • Legg inn informasjon på din profil
  • Installer den mobile appen
  • Opprett ditt første team
  • Opprett din første logg

Opprett ditt personlige passord

Alle nye brukere vil motta en e-post fra RAYVN etter at en admin-bruker i organisasjonen din har opprettet en bruker for deg. Når du mottar e-posten, må du klikke på knappen i e-posten for å bekrefte e-posten og definere et personlig passord.

Når du har klikket på knappen, åpnes nettleseren din og du blir bedt om å definere et personlig passord.

Når passordet ditt er lagret, kan du logge inn med e-postadressen og passordet du nettopp har definert.

Etter at du har klikket "Logg inn", vil du komme inn i RAYVN.

Logg inn

For å logge inn på RAYVN må du gå til rayvn.global, og deretter klikke på Login i menyen. Som en alternativ direktekobling kan du også bruke app.rayvn.global. Skriv inn e-post og passord, og du vil bli logget inn i RAYVN.

Oppdater profilen din

Etter at du har logget inn for første gang, bør du gå til profilen din og fylle ut dine personlige opplysninger. Dette er viktig når du skal sikre at du mottar varsler når en hendelse oppstår.

Installer den mobile appen

Vi anbefaler at alle installerer RAYVN-mobilappen på telefonene dine. Den vil gi deg tilgang til RAYVN uansett hvor du befinner deg. Appen er tilgjengelig som en gratis nedlasting for både iOS og Android.

Når du har installert appen på mobiltelefonen din, åpner du appen, og så kan du logge inn med ditt RAYVN brukernavnet og passord. Den mobile appen gir deg tilgang til de fleste funksjonen RAYVN tilbyr. Når en hendelse pågår, og du har blitt inviterer til en logg, vil all informasjon og oppgaver bli synkronisert i sanntid. Så med den mobile appen har du alt du trenger for å holde deg oppdatert om den pågående situasjon, i tillegg til at du selv kan dele informasjon og bilder med de andre i din organisasjon. RAYVN-appen er bare tilgjengelig for telefoner, ikke nettbrett. Men mobil-appen kan installeres på nettbrett ved behov.

Opprett ditt første team

For å komme i gang med RAYVN må du lage ditt første lag. Så når en hendelse oppstår, kan du varsle dine forhåndsdefinerte lag innen sekunder. Sørg for at navn, mobilnummer og språk er korrekt. Legg gjerne også inn ditt profilbilde. Samhandlingen og brukeradministrasjonen i RAYVN kan bli enklere om alle har lagt inn bilde.

Lag din første logg

I loggen samles all informasjon i forbindelse med en pågående hendelse. Loggen oppdateres i sanntid med siste logg-innlegg, oppgaver, stedsinformasjon og relaterte hendelser. Når du oppretter loggen, blir du  spurt hvilke lag du vil varsle, og samtidig invitere til å logge inn. Det er kun personer / lag som er invitert som vil få tilgang til den pågående loggen i RAYVN.

SE EN KORT INTRODUKSJON

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0mj6_LPzY7U?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>