RAYVN har nå fått en ny funksjon hvor du kan legge til interne grupper som samvirkeaktører.

Mange av våre brukere har både interne og eksterne nettverk som kan dra nytte av samarbeidsfunksjonen i RAYVN, og nå er det mulig!

For å lese mer om hvordan du kan legge til grupper som samvirkeaktører, klikk her

Samarbeidsfunksjonen er også forbedret når det kommer til brukergrensesnitt, og burde nå være enklere å både bruke og forstå.

Den største forskjellen er at feltene "Kontakt" og "Nummer", nå er erstattet med "Notater". Her kan du skrive inn all slags informasjon om samvirkeaktøren, som for eksempel navn, telefonnummer og annen viktig informasjon.

Andre forbedringer:

• I loggstrømmen vil det nå dukke opp innlegg som viser hva slags notifikasjoner som har blitt sendt ut til medlemmer av lag når de legges til i en logg.
  • Alle typer e-poster som sendes ut fra RAYVN er nå formatert på samme måte, med RAYVN-logoen på toppen av e-posten.