RAYVN har en modul som tillater brukere å finne igjen alle loggger som har blitt generert i din organisasjon. Finn arkivet ved å klikke på ikonet for innstillinger (tannhjulet), og deretter "Arkiv".

I arkivet kan du filtrere gjennom alle loggene i din organisasjon. Ved å kombinere ulike filtre, vil du kunne finne spesifikke typer logger du leter etter.

Gjenåpne lukkede logger

I tillegg til å laste ned lukkede logger, kan du også gjenåpne dem.

Ytterst til høyre for den aktuelle loggen, finner du en knapp som ser slik ut:

Trykk på denne for å gjenåpne loggen din. Du vil ikke sende ut nye varsler, men loggen vil være tilgjengelig for alle som hadde tilgang til loggen før den ble lukket.

Hendelser

Dersom din organisasjon har satt opp ulike hendelsestyper kan du også se hvilke hendelsestyper som blir brukt mest i din organisasjon. I tillegg kan du filtrere ut spesifikke hendelsestyper, og laste ned rapporter for ulike hendelser.

Meldinger

Du vil også se en seksjon i arkivet som heter "Meldinger".

Denne seksjonen viser alle meldinger som har blitt sendt ut fra RAYVN.

Her ser du oversikt over Mottakere, Sendetid for meldingene, Status og Segmenter.

Statusfeltet viser om leveringen av meldingen var vellykket eller ikke.

Dersom du holder pekeren din over den røde varseltrekanten på meldinger som har "Ikke sent" som status, vil du få opp en kort beskrivelse på hvorfor meldingen ikke ble levert.